UFC

(VIDEO) Pogledajte bliski susret Ganea i Ngannoua: Francis totalno ignorirao svoj bivši tim

Fernand Lopez i Ciryl Gane

 Screenshot (youtube, Maclife)
Dvojica teškaša gostovali su na UFC 268 priredbi, a u jednom trenutku došlo je do susreta

Poprilično zanimljiva situacija dogodila se u ''backstageu'' UFC 268 priredbe koja se održala u Madison Square Gardenu. Naime, Francis Ngannou i Ciryl Gane bili su prisutni na UFC-ovom spektaklu u New Yorku te se u jednom trenutku dogodio njihov susret. Međutim, Francis Ngannou totalno je ignorirao privremenog prvaka teške kategorije, kao i njegovog trenera Fernanda Lopeza.

Poznato je da Ngannou i Fernand Lopez nisu u dobrim odnosima. Mnogo je optužbi palo na relaciji borca i njegovog bivšeg trenera, a današnja situacija dokaz je napetih odnosa. Pitanje je što bi se dogodilo, odnosno bi li Ngannou ignorirao svog bivšeg timskog kolegu Ciryla Ganea u slučaju da Fernand Lopez nije bio prisutan.

Ganeov izraz lica odavao je blagu iznenađenost, dok je Fernand Lopez cijelo vrijeme imao osmijeh na licu. Inače, Ngannou i Gane borit će se u prvom mjesecu iduće godine, točnije 22. siječnja, za ujedinjenje pojaseva UFC-ove teške kategorije. Francis Ngannou titulu prvaka osvojio je krajem trećeg mjeseca ove godine, no čelnici UFC-a već u osmom mjesecu organizirali su meč za privremenog prvaka.

Ciryl Gane dobio je priliku u tom meču, a s druge strane bio je Derrick Lewis. Francuski borac savladao je Lewisa nokautom u trećoj rundi i sada, odnosno u siječnju ga čeka prilika za postati neprikosnovenim prvakom. Inače, Ngannou se tokom desetog mjeseca prilikom gostovanja u MMA Houru dotaknuo Ciryla Ganea i potencijalnih tenzija između njih.

''Neće biti neugodno. Ovo je za mene posao prije svega. Možda neki ljudi sve ovo shvaćaju osobno, ali ovo je samo posao.'', zaključio je tada Francis.

Linker
24. travanj 2024 20:53