UFC

(VIDEO) Pogledajte eksplozivnu kombinaciju kojom je Zombie ekspresno riješio Moicana

Chan Sung Jung
Chan Sung Jung još jednom je oduševio MMA fanove. Borac svima poznatiji kao Korean Zombie već u prvoj minuti uspio je završiti borbu protiv Renata Moicana. A sve je otvorio strašni desni kroše na koji je povezao i lijevi.

Jedan od najomiljenijih boraca MMA fanovima još jednom je potvrdio zašto je to što je. Nakon što je fantastičnu borbu protiv Yaira Rodrigueza izgubio prekidom u posljednjoj sekundi pete runde, borbi protiv Renata Moicana nije dozvolio niti da se rasplamsa. Korejski borac završio je istu već krajem prve minute, no ključni udarac dogodio se nakon točno 30 sekundi.

Borci su na trenutak stali na sredinu kaveza i pogledali se, a Moicano je pokušao pronaći udarac lijevim direktom. Jung ga je eskivirao, a onda munjevitom brzinom pogodio desni "overhand" točno u bradu Moicana. Brazilcu su se istog trenutka odsjekle noge, a lijevi kroše u uho samo je dodatno pogoršao njegovu situaciju. Korean Zombie nastavio je napadati u parteru, brzo je došao do pozicije odakle je plasirao još nekoliko nebranjenih udaraca i borba je bila gotova.

Spomenuti desni "overhand" kroše bio je potez koji je borbu odlučio, a UFC je njegov GIF podijelio s nama na svom Twitteru. Pogledajte ga!

Linker
25. travanj 2024 05:40