UFC

(VIDEO) Pogledajte izbor najboljih završnica Dustina Poiriera

Poirier vs. Gaethje
 screenshot
UFC je na svoj Youtube kanal postavio izbor najboljih završnica UFC-ovog privremenog prvaka lake kategorije, Dustina Poiriera. Pogledajte ih!

Dustin Poirier jedan je od boraca koji su dugo vremena bili u vrhu, ali im je malo nedostajalo za onaj posljednji korak. I sad je točno ispred njega. Pretposljednji je odradio više nego impresivno, kad je u travnju savladao Maxa Hollowaya i osvojio pojas privremenog prvaka, dok će na sam vrh doći ako u subotu uspije u nečemu što do sada nitko nije. Ako pobijedi Khabiba Nurmagomedova.

Poirier posjeduje sve vještine potrebne za to ostvariti, samo je pitanje hoće li to taktički uspjeti pripremiti tako da uspije do sada nedodirljivog Dagestanca uhvatiti "na krivoj nozi". Khabib će u borbu ući kao veliki favorit, no isto tako će se morati paziti raznih opasnosti koje donosi njegov protivnik. A dio njih prikazan je u videu ispod tekstu.

Radi se o izboru najboljih završnica njegove UFC karijere. Koliko je to raznovrsno najbolje govori video sam za sebe. Za početak je tu jedan nokaut iz 2010. godine, dok je Dustin još nastupao u WEC promociji. Sve se nastavlja ground n' poundom kojim je savladao Diega Brandaoa, a tu je i prezentacija ubojitosti protiv Bobbyja Greena. Pabla Garzu zaustavio je gušenjem, dok je Diego Ferreira (koji također nastupa u subotu) bio još jedan od žrtvi njegovih udaraca, kao i Akira Corrasani te Yancy Medeiros. Prvu borbu protiv Maxa Hollowaya prisilio je današnjeg prvaka perolake kategorije na tapkanje, dok su posljednje ubačene dvije pobjede kojima je izborio priliku napasti UFC titulu. U pitanju su načini na koje je završio Eddieja Alvareza i Justina Gaethjea. Ispod teksta pogledajte cijeli spomenuti izbor.

Linker
20. travanj 2024 03:57