UFC

(VIDEO) Pogledajte kakav borilački stroj sutra čeka Darka Stošića

Jamahal Hill
 screenshot
Sutrašnji protivnik Darka Stošića, preko kojeg će srpski borac tražiti pobjedu vrijednu ostanka u UFC-u je Jamahal Hill. On je jedan od sedam sudionika ove priredbe koji su se u UFC-u našli putem 'Contender Series' showa. Pogledajte na koji način je oduševio Danu Whitea i došao do ove borbe.

28-godišnji Hill nastupio je sredinom ove sezone, kad je pred kraj druge runde prekidom nakon udaraca savladao Alexandra Poppecka. No, cijelim svojim agresivnim i ofenzivnim nastupom, uz "bacanje" velikog broja udaraca, oduševio je Danu Whitea koji nije dugo razmišljao po pitanju njegovog angažmana. Hill je tako trenutno na omjeru od šest pobjeda i bez poraza, a preko Stošića će tražiti dobar start službene UFC karijere.

Zanimljivo je kako je Hill jedan od čak sedam borac angažiranih putem "Contender Seriesa" koji će nastupiti na ovoj priredbi, a UFC im je svima posvetio video objavljen na Facebook stranici promocije. Tamo su prikazali načini na koji su svi oni došli do ugovora, a upravo Hillov je jedan od impresivnijih. On je već u prvoj rundi konstantno kažnjavao Poppecka, a borbu je završio u posljednjoj minuti druge, nakon što njemački borac više nije imao odgovora.

Pogledajte kako su spomenuti borci izborili svoje UFC ugovore. Ako vas zanima samo Stošićev protivnik nadimka "Sweet Dreams", on je treći po redu.

Linker
14. travanj 2024 16:28