UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je Holland između rundi tražio Khabibove savjete i što mu je on rekao

 Screenshot
Kevin Holland uvjerljivo je izgubio borbu protiv Dereka Brunsona

Ako ste proteklog vikenda pogledali glavnu borbu UFC on ESPN 21 priredbe, u kojoj je Derek Brunson dominantno savladao Kevina Hollanda, vjerojatno vam nije promaklo Hollandovo ponašanje između rundi. Naime, on većinom nije slušao savjete svog kuta, nego je odabrao razgovor s Khabibom Nurmagomedovim, koji je u društvu Dane Whitea sjedio pored Octagona. Kako se priredbe u UFC-ovom APEX-u trenutno održavaju bez gledatelja, osim onih malobrojnih s privilegijom prisustva, lako je komunicirati s bilo kime u dvorani.

Holland je za to odabrao Khabiba, od kojeg je odlučio tražiti hrvačke savjete, budući da ga je Brunson vrlo lako rušio, a onda jednako tako lako kontrolirao na podu. Sad već bivšem UFC prvaku lake kategorije je to bilo toliko zabavno da je odlučio sa svoje pozicije snimati "Instastoryje" komunikacije s Hollandom.

Krenuo je Holland s tim već nakon prve runde, tijekom koje je cijelo vrijeme nešto pričao Brunsonu, posebno dok se nalazio u donjoj poziciji, a nastavio je nakon svake od njih. Khabib mu je neke savjete čak i pokušavao dati, no Holland ga je molio za više od toga. Čak mu je u jednom trenutku rekao da mu treba još jedan čovjek u kutu te da mu se pridruži, a Khabibu je čak rekao da može biti ključni dio ove borbe, ako da dobar hrvački savjet.

Iz Khabibovih objava vidimo da mu je sve bilo jako zabavno, a savjeti koje mu je dao većinom su se odnosili na rad bokovima.

"Fokusiraj se, Derek je tamo. Brunson, Brunson. Moraš zaustaviti njegovo hrvanje", rekao je Khabib, par puta objasnivši kako se Holland treba kretati, na samom kraju mu borbe dodavši:

"Idući put ti mogu pomoći, naučit ću te. Trebaš raditi na radu nogu, on je jako bitan za tvoj stil. Drži se boksa, imaš jake ruke. Dobar posao."

Hollandu je ovom borbom prekinut niz od pet pobjeda, do kojih je dolazio na vrlo atraktivan način, a karizma je od njega napravila prepoznatljivog borca. Čak i nakon ovog poraza ostat će fanovima upamćen po razgovoru s Khabibom, ali i po tome što tijekom cijelih 25 minuta borbe od nije prestajao razgovarati s Brunsonom, koji ga je većinom ignorirao.

Najavio je Holland kako svoje ponašanje unutar borilišta nikad neće promijeniti, ali svakako će morati popraviti neke stvari u svom spektru vještina, ako namjerava napraviti značajnije rezultate. Talent i karizmu ima, sad je na njemu da radom dođe do još boljih rezultata.

Linker
26. travanj 2024 18:10