UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je izgledao dosadašnji UFC uspon Ciryla Ganea

Ciryl Gane
 screenshot (YouTube, UFC)
Ciryl Gane brzo je dogurao do svog prvog UFC ‘main eventa‘

Čim je 30-godišnji Ciryl Gane u kolovozu 2019. godine odradio prvu UFC borbu, lako se moglo zaključiti kako je pariški MMA Factory, nakon Francisa Ngannoua, dao još jednog teškaša koji će itekako ozbiljno djelovati na UFC-ovu kraljevsku kategoriju. Četiri borbe kasnije, "Bon Amin" je korak do Top 5 pozicije na ljestvici izazivača. Ipak, za to će nadolazećeg vikenda morati savladati Jairzinha Rozenstruika, još jednog borca čiji je uspon prema vrhu bio podosta ekspresan.

Prije nego opasni Francuz i nesuđeni protivnik Ante Delije krene u svoju do sada najvažniju borbu, UFC vam je dao priliku prisjetiti se kako je izgledao njegov dosadašnji uspon, odnosno četiri borbe koje je odradio. Od prve, kad je savladao Brazilca Raphaela Pessou pa do najveće pobjede, one koju je u prosincu prošle godine, nakon punih godinu dana stanke, upisao protiv Juniora Dos Santosa.

Gane je talentiran, ali i fizički izuzetno impresivan borac, na čije kretanje rijetko tko može odgovoriti, a po vještinama se vidi kako na svemu radi podjednako. U promociju je došao kao kickboksač, birajući između ugovora s Gloryjem i ovog UFC-ovog te do sada tu odluku nije požalio.

Pogledajte kratki pregled toga što je do sada pokazao.

Linker
26. travanj 2024 12:33