UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je Tony Ferguson preokretom osvojio naslov privremenog prvaka!

Tony Ferguson
 Screenshot (YouTube, UFC)
Sve nam je bliže i bliže UFC 249, a samim time i novi nastup Tonyja Fergusona koji će 9. svibnja u Jacksonvilleu dobiti priliku da po drugi puta u svojoj karijeri osvoji privremeni pojas u lakoj kategoriji...

Popularnog 'El Cucuyja' na UFC-u 249 čeka Justin Gaethje, četvrtoplasirani borac s UFC-ove ljestvice izazivača koji je u čitavom ovom kaosu oko koronavirusa zamijenio Khabiba Nurmagomedova i tako dobio priliku nastupiti u najvećem meču svoje dosadašnje karijere.

Borba Fergusona i Gaethjea predvodit će jedan zaista fenomenalan 'card' koji je UFC odlučio dodatno promovirati i besplatnom snimkom jedne borbe iz 2017. godine.

Riječ je o dvoboju Fergusona i Kevina Leeja na UFC 216 priredbi. Bio je to, podsjetimo, meč u kojem je 'El Cucuy' osvojio naslov privremenog prvaka. Tu titulu Tony nije nikad izgubio u Octagonu, već mu je ona oduzeta nakon što je zbog ozljede morao otkazati borbu sa svojim nesuđenim protivnikom Khabibom Nurmagomedovom.

Da vam ne otkrivamo previše toga, najbolje da sami provjerite kako se odvijao i kako je završio okršaj Fergusona i Leeja.

Linker
28. travanj 2024 04:06