UFC

(VIDEO) Pogledajte koje borce s večerašnje UFC priredbe morate popratiti!

Alonzo Menifield
 screenshot/YouTube
Na večerašnjem UFC 250 nastupit će tri borca za čije borbe UFC smatra kako ih ne smijete propustiti.

UFC je putem svog YouTube kanala odlučio predstaviti tri borca na čije nastupe treba posebno obratiti pažnju tijekom UFC 250 priredbe. Igrom slučaju, sva trojica produkt su "Contender Seriesa", a dijeli ih i to što su se u showu, ali i nakon njega, prezentirali kroz uistinu impresivne izvedbe.

Prvi od njih je Alonzo Menifield, koji je nastupio u prve dvije sezone showa. Prvi put unatoč pobjedinije uspio impresionirati Danu Whitea i pokazati mu da je materijal za promociju kojoj predsjeda, no godinu kasnije ga je nokautom za osam sekundi itekako u to uvjerio. Nastavio je jednako u Octagonu, s dvije pobjede nokautom u prvoj rundi, od kojih je posljednja nad Paulom Craigom. Nije ga bilo gotovo godinu dana, vrijeme je da nastavi gdje je stao.

Drugi od njih najmlađi je borac na cijelom UFC rosteru, Chase Hooper. I on je svoje mjesto izborio u drugoj sezoni, nakon čega ga je UFC pustio da još tri borbe odradi po manjim promocijama. Debitirao je u prosincu prošle godine kad je savladao Daniela Teymura, čime je svoj omjer pobjeda i poraza doveo na 9-0.

Posljednji je Maki Pitolo, borac koji je impresionirao u posljednjoj sezoni, nakon čega ipak nije bio uspješan u UFC debiju. No, već večeras će protiv Charlesa Byrda, još jednog borca iz istog showa, pokušati Whiteu dokazati da ga je s razlogom odabrao u jakoj konkurenciji.

Linker
19. travanj 2024 12:21