UFC

(VIDEO) Pogledajte kroz kakve procese moraju proći UFC 250 sudionici u Las Vegasu

Amanda Nunes
 screenshot/YouTube
Na službeni YouTube kanal UFC-a postavljena je prva epizoda UFC 250 Embedded serijala u kojoj pratimo dolazak sudionika u Las Vegas i sve procese koje tim putem moraju proći.

Ovaj UFC-ov Embedded serijala krenuo je malo kasnije nego inače, ali iz vrlo jasnog razloga. Ovog puta UFC si nije mogao priuštiti putovanje i posjete borcima kod njihovih kuća nego su iste krenuli snimati tek nakon što su oni pristigli u Las Vegas, gdje će ovog vikenda nastupiti na UFC 250 priredbi. Kamere su popratile sudionike glavne tri borbe.

Čast otvoriti serijal dobio je Aljamain Sterling, koji je već u subotu trenirao u dvorani UFC-ovog instituta, a nakon njega vidimo Codyja Garbandta pri dolasku na popriličnu praznu zračnu luku. On je dobio najviše prostora u ovoj epizodi, budući da je popraćen i u treningu.

U zračnoj luci kamere su dočekale i Amandu Nunes, dok je druga polovica epizode posvećena događanjima u hotelu s borcima. Tamo vidimo preostale glavne zvijezde, ali i dio protokola savezne države Nevade kojih se svi moraju pridržavati.

Linker
15. travanj 2024 11:30