UFC

(VIDEO) Pogledajte najbolje trenutke dosadašnje UFC karijere Israela Adesanye

Israel Adesanya
 screenshot (YouTube, UFC)
Israel Adesanya odradit će ovog vikenda svoju desetu UFC borbu

Malo boraca uspjelo je u tako kratko vremena napraviti ono što je napravio Israel Adesanya. Zanemarimo kratko fenomen Conora McGregora, koji je već u svojoj drugoj UFC borbi imao tisuće Iraca na tribinama TD Gardena u Bostonu i pogledajmo na ono što je trenutni UFC-ov prvak srednje kategorije napravio u svoje tri godine unutar promocije.

Vrlo brzo se neporaženi borac predstavio kao netko tko bi mogao pružati vrhunske predstave, a nije mu dugo trebalo niti da prezentira svoj karakter, kojim je zapravo podijelio fanove, ali isto tako učinio da nitko ne može biti ravnodušan prema njemu. Nismo se ni snašli, a "The Last Stylebender" postao je jedna od najvećih UFC zvijezda, čovjek koji je svojim imenom možda već probio granicu od jednog milijuna prodanih PPV prijenosa. Zapravo, to ćemo saznati već ovog vikenda.

Prije nego krene po titulu poluteške kategorije, zahvaljujući videu na UFC-ovom YouTube kanalu imamo se priliku kratko prisjetiti najboljih trenutaka s prvih devet UFC nastupa neporaženog prvaka. Od najboljih izvedbi u borbi pa do nezaboravnih izjava nakon istih. Sve je tu u pet minuta. Sad samo ostaje pitanje hoće li borba protiv Blachowicza dati novog materijala za nastavak ove kompilacije.

Linker
23. travanj 2024 18:55