UFC

(VIDEO) Pogledajte najboljih pet nokauta "Lavice" Amande Nunes

Nunes vs. Rousey
 Screenshot
Amanda Nunes i Holly Holm imaju nešto zajedničko. Obje su brutalno nokautirale nekadašnju kraljicu ženskog MMA sporta Rondu Rousey. Ovog vikenda će međusobno odmjeriti snage, a ulog je pojas UFC prvakinje u bantam kategoriji koji trenutačno drži Brazilka.

I Nunes i Holm su poznate kao sjajne udaračice. I dok je članica tima Grega Jacksona bivša profesionalna boksačica i višestruka svjetska prvakinja koju mnogi smatraju jednom od najboljih u svojoj generaciji, Nunes je vrlo vjerojatno najmoćnija udaračica u ženskom MMA-ju. Moćnija i od svoje sunarodnjakinje Cris Cyborg. U tom smo se mogli uvjeriti u njihovom međusobnom dvoboju na kraju prošle godine kada je Nunes uzela i drugi naslov - onaj u perolakoj diviziji.

Ususret UFC-a 239, koji je na rasporedu ovog vikenda u T-Mobile Areni u Las Vegasu, UFC je objavio kompilaciju 5 najboljih nokauta Amande Nunes koje možete pogledati u nastavku članka. Priredbu mečem za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji predvode Jon Jones i Thiago Santos. Čitav event je dio tradicionalnog bogatog Internacionalnog vikenda koji elitna svjetska MMA promocija svake godine održava u Las Vegasu.

Linker
01. svibanj 2024 20:27