UFC

(VIDEO) Pogledajte reakciju Alexa Pereire kada je saznao da ‘uskače‘ na UFC 303: ‘Moram biti spreman‘

Poatan

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Sada smo dobili i uvid u ‘Poatanovu‘ prvu reakciju na ovaj ‘short notice‘

Objavljena je snimljena reakcija Alexa Pereire na telefonski poziv u kojem je obaviješten da će zamijeniti Conora McGregora na UFC 303 nakon njegove ozljede. Ovo je drugi put u otprilike tri mjeseca da Pereira uskače u zadnji čas kako bi obranio titulu u glavnoj borbi nekog velikog UFC pay-per-viewa.

Prije tri dana, 13. lipnja, uz potvrdu o odgodi borbe između Conora McGregora i Michaela Chandlera, objavljeno je da će novi glavni događaj UFC 303 biti Pereira koji brani UFC naslov u poluteškoj kategoriji protiv Jiříja Procházke.

Jutros po hrvatskom vremenu, ESPN MMA je objavio snimku Pereire kako prima telefonski poziv u kojem ga obavještavaju o ovom planu.

Na snimci, Pereira spominje želju da se bori u kolovozu, ali nije htio propustiti pruženu priliku.

"Moraš biti spreman, to je ono što uvijek kažem," rekao je Pereira u snimci (preveo ESPN). "To je prilika, mega događaj. Moram biti spreman."

Pereira je već jednom uskočio na kratkom roku, boreći se u glavnoj borbi večeri na UFC-u 300, gdje je u prvoj rundi završio Jamahala Hilla.

Na konferenciji za novinare nakon UFC 300, formalno je najavljena borba McGregor protiv Chandlera za UFC 303. No, nakon tjedan i pol nesigurnosti, dugo očekivana borba službeno je potvrđena kao odgođena 13. lipnja.

Pereira je prošlog studenog u glavnom događaju UFC 295 porazio Procházku za tada upražnjeni UFC naslov u poluteškoj kategoriji. Na UFC-u 300, bivši češki prvak nokautirao je jednog od najboljih boraca iz regije Aleksandra Rakića u drugoj rundi kako bi izborio priliku za iskupljenje protiv "Poatana".

Linker
24. lipanj 2024 15:55