UFC

(VIDEO) Pogledajte sjajnu kompilaciju: Ovi borci imaju najviše pobjeda prekidom u UFC povijesti

 screenshot
U svojoj novoj kompilaciji objavljenoj na službenom YouTube kanalu, UFC je predstavio šest najubojitijih boraca u svojoj povijesti, odnosno šest boraca s najviše pobjeda prekidom.

U video kompilaciji koja teško može biti atraktivnija, UFC je predstavio dva borca koji su do sada čak 16 puta uspijevali do svojih pobjeda doći nokautom ili prisiljavanjem na predaju, jednog koji je to napravio 14 puta te trojicu s 13. Zanimljivo, jedan borac koji također ima 14, Vitor Belfort, ovdje nije uvršten. Možemo samo pretpostaviti da mu UFC ipak ne ubraja one pobjede s ranijih priredbi, kad je jedino prekidom bilo i moguće doći do trijumfa.

Zato su tu Kauboj, Pauk i ostatak sjajnih majstora MMA-a koji nas već godinama oduševljavaju svojim umijećem. UFC je za svakoga od njih odabrao dvije ili tri predstave, u kojima se po njihovom sudu vidi ono što ti borci zapravo rade najbolje. Samo dvojica od spomenutih šest su u svojoj karijeri držali titulu, a jedan od njih će svoj rezultat pokušati poboljšati već ovog vikenda, kad nastupa na novom UFC-ovom Fight Nightu u Jacksonvilleu.

Pogledajte kojih je to šest ubojitih boraca UFC predstavio u ovoj kompilaciji.

Linker
17. travanj 2024 01:43