UFC

(VIDEO) Pogledajte tri dosadašnja UFC nokauta zvijeri iz Surinama

Rozenstruik vs. Arlovski
 screenshot
Iako je tek ove godine debitirao u UFC-u, Jairzinho Rozenstruik vrlo je brzo došao do prilike predvoditi program na ESPN-u, borbom protiv Alistaira Overeema. Iako je jednim dijelom za to zaslužan splet nesretnih okolnosti, svakako najviše zasluga ipak idu činjenici da je kroz svoja dosadašnja tri protivnika Rozenstruik prošao nokautima.

Debi borba ovog surinamskog kickboksača dogodila se u veljači, kad mu se suprotstavio Junior Albini. Brazilac se prvu rundu nekoliko puta izvukao iz teških situacija, no u drugoj se ipak nije dugo zadržao. Nakon nešto manje od minute je Rozenstruik završio posao i uspješno započeo svoju UFC karijeru.

Drugi nastup ovog borca došao je u lipnju, a tim putem je protiv sebe imao Allena Crowdera. Ovog puta je sve završio jednim od najbržih nokauta u povijesti UFC-a. Sve je završio već u devetoj sekundi, odmah prvih udarcem našavši bradu borca koji se nedugo nakon te borbe umirovio.

Posljednji nastup imao je 2. studenog, a niti Andrei Arlovski nije se dugo zadržao s njim u kavezu. Sve je završilo nakon 29 sekundi, ponovno prvim pravim udarcem.

Zahvaljujući pobjedom nad Arlovskim, ali i nesretnim okolnosti zbog kojih je borbu otkazao Walt Harris, Jairzinho će sutra imati priliku svoju prvu UFC godinu zatvoriti pobjedom nad jednim od najboljih boraca u povijesti. Alistair Overeem imat će misiju izbjeći udarce koji su završavali jednako čvrste borce i pronaći taktiku kako zaustaviti opakog nokautera. Ima dovoljno iskustva da to možemo nazvati apsolutno realnim scenarijem.

Linker
27. travanj 2024 05:09