UFC

(VIDEO) Poirier dobio kraljevski doček u Abu Dhabiju

Dustin Poirier
 screenshot
Ulaskom u 'UFC 242 fight week' krenuo je i UFC 242 Embedded serijal. U prvoj epizodi pratimo dolazak Dustina Poiriera i Edsona Barboze u Abu Dhabi, a tu su i treninzi Khabiba Nurmagomedova, Paula Feldera te još jednom Dustina Poiriera.

Epizodu započinjemo s kasnim večernjim satima petka, kad je Dustin Poirier sletio na aerodrom gdje je dobio kraljevski doček. Čak je dobio pravo birati kojim će ga automobilom odvesti do hotela, a on je odabrao Rolls Royce. Čak mu je bilo ponuđeno i da ga vozi sam, no nakon 21 sata leta baš i nije bio raspoložen za takvu opciju. Osim kraljevskog dočeka, možemo prema hotelskom smještaju zaključiti kako je Poirier dobio i kraljevski tretman.

Kasnije smo popratili dio Poirierovog treninga, gdje se također možemo uvjeriti kako su Arapi osigurali sve potrebne uvjete, a onda je kamera ponovno na aerodromu gdje je dočekan Edson Barboza. Paula Feldera pratimo na fitness treningu, a Khabiba Nurmagomedova na bazenu. UFC-ov prvak sretan je što napokon uz sebe ima svog oca Abdulmanapa.

Linker
29. travanj 2024 15:32