UFC

(VIDEO) 'Ponio se poput djeteta' Emocionalni Adams izjurio iz Octagona nakon poraza od Hardyja

Juan Adams i Greg Hardy
Juan Adams je pun emocija ušao u borbu s Gregom Hardyjem što se vidjelo odmah nakon njihovog meča na UFC on ESPN 4 priredbi u San Antoniju. Poraženi borac ljutito je napustio Octagon prije proglašenja pobjednika za što se kasnije ispričao putem društvenih mreža.

Adams je bivšu NFL zvijezdu prozivao već dugo vremena obećavaući kako će ga prebiti zbog optužbi o obiteljskom nasilju koje Hardy vuče iz svoje prošlosti. No na njegovu žalost, Hardy je taj koji je slavio upisavši ekspresnu pobjedu tehničkim nokautom nakon samo 45 sekundi borbe.

U tom trenutku emocije su u potpunosti obuzele Adamsa koji je bijesan na čitavu situaciju bacio svoj štitinik za usta u publiku i odjurio u "backstage."


U razgovoru za ESPN nakon pobjede Hardy je izjavio kako se Adams ponio poput djeteta i objasnio kako je boriti se emocionalno pogreška na kojoj je i on sam naučio u svom prvom UFC meču kada je diskvalificiran zbog ilegalnog udarca koljenom.

"Imao sam dugu karijeru kao profesionalni sportaš. Stoga, kada sam došao u ovaj sport, morao sam naučiti određene stvari i moja prva lekcija je bio meč s Allenom Crowderom. Boriti se emocionalno nije najbolji način za raditi posao, to je sto posto sigurno.

Samim time što je izašao iz Octagona on se ponio poput djeteta. Ja sam to znao unaprijed i ne bih ništa dobio da se spustim na taj nivo, samo zato što sam nov u ovom sportu. Ako s nekim uđete u emocionalnu borbu to će vas dovesti u poziciju gdje ste ranjivi", zaključio je Hardy.

Svjestan da se ponio nezrelo i neprofesionalno, Adams je putem Twittera uputio poruku isprike UFC-u i svima koji su gledali njegov meč.

"Ispričavam se UFC-u i obožavateljima zbog svojeg ponašanja nakon borbe. Dopustio sam da me emocije savladaju i ponašao sam se užasno. Svima koji su bili tamo i gledali kod kuće ja se iskreno ispričavam. Primio sam par udaraca u glavu i obuzeo me trenutak."

Hardy je u San Antoniju upisao svoju drugu UFC pobjedu i drugi tehnički nokaut u prvoj rundi za redom. Njegov profesionalni omjer sada se sastoji od pet pobjeda uz jedan poraz. Za Adamsa koji je u UFC došao kao neporažen borac putem emisije Dana White's Tuesday Night Contender Series ovo je bio drugi poraz u nizu. U UFC-u ima omjer 1-2, i 5-2 svekupno.

Linker
15. travanj 2024 18:54