UFC

(VIDEO) Poznati UFC-ov sudac raspustio svoje brkove i pokazao kako od njih napraviti masku

Jon Jones, Mike Beltran i Alexander Gustafsson
 screenshot
Mike Beltran možda ne ulazi u onu najužu elitnu grupu MMA sudaca, no svakako je jedan od najupečatljivijih. To može zahvaliti svojih dugim brkovima. U Octagonu su oni uvijek u pletenicama, no sad ih je Beltran raspustio te vrlo duhovito pokazao kako od njih napraviti jednu od danas najtraženijih stvari, masku.

Kako trenutno nema borilačkih priredbi, tako nema angažmana niti za najzaposlenije osobe u svjetskom MMA-u. Naravno, riječ je o sucima koji gotovo svakog vikenda imaju angažman ili dva, posebno ako se radi o onima najboljima. Iskusni Mike Beltran svakako ulazi u tu grupu.

Beltran u ovo vrijeme nije izgubio svoj pozitivan duh pa je tako s fanovima podijelio video na kojem je otkrio kako njegovi brkovi izgledaju kad se ne nalaze u "radnom okruženju", a onda je na duhovit način prikazao kako mogu kvalitetno poslužiti i u trenutno vrijeme COVID-19 pandemije.

Beltran je godinama poznato sudačko lice, no do prošlogodišnje borbe Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona nije dobivao priliku suditi neke velike borbe. Iako je taj posao odradio na visokoj razini, ipak nije uspio preskočiti Herba Deana, Marca Goddarda i Dana Miragliottu, koji su ipak ostali izbor broj 1 kad su u pitanju najvažnije borbe u američkim MMA borilištima.

Linker
02. svibanj 2024 05:12