UFC

(VIDEO) Prisjetimo se kako je Rakić nokautirao Manuwu i drugih izvedbi sudionika sutrašnjeg eventa

Manuwa vs. Rakić
 screenshot/Youtube
Pred sutrašnju UFC Fight Night 165 priredbu iz Busana, UFC je objavio kompilaciju najubojitijih poteza sudionika posljednjeg ovogodišnjeg programa. Odmah na početku nje našao se nokaut Aleksandra Rakića protiv Jimija Manuwe, no tu su i još neki sjajni potezi nekih drugih boraca u čijim ćemo novim potezima sutra imati priliku uživati.

Rakićev nokaut protiv Jimija Manuwa svakako je jedan od najboljih ovogodišnjih poteza u cijelom UFC-u. Srpsko-austrijski borac njime je potvrdio svoju kvalitetu te je tako izborio veliku priliku kakvu će sutra imati protiv Volkana Oezdemira. Pobjeda u toj borbi dovodi ga u poziciju gdje postaje realan kandidat za izazivača već u 2020. godini.

No, Rakić će imati težak posao budući da ga čeka jedan od najboljih UFC nokautera kojem treba jako malo vremena za završiti borbu. On se u ovoj kompilaciji također našao svojom posljednjom pobjedom, onom koju je ostvario protiv Ilira Latifija.

Pogledajte što je još UFC odabrao za ubaciti u kompilaciju, odnosno što su to u kavezu sposobni napraviti Frankie Edgar, Chan Sung Jung, Doo Ho Choi, Mike Rodriguez i Raoni Barcelos.

Podsjećamo, uvodni program sutrašnje priredbe u korejskom Busanu počinje već u 8 sati, dok je termin glavnog od 11.

Linker
22. travanj 2024 08:57