UFC

(VIDEO) Prisjetimo se 'najljepše borbe' u UFC povijesti

Paige VanZant i Michelle Waterson
 screenshot/YouTube
Michelle Waterson i Paige VanZant predvodile su UFC-ov Fight Night održan u prosincu 2016. godine

Michelle Waterson ovog će vikenda ući u svoju treću "main event" borbu u UFC karijeri. U UFC-ovom APEX kompleksu 34-godišnju popularnu "Karate Hottie" čeka godinu dana starija Angela Hill. Obje će tim putem tražiti svoj put prema samom vrhu kategorije, kojem se Waterson već nekoliko puta približavala.

Prije nego borba dođe na red, UFC je dao priliku da se prisjetimo jedne od njenih najpoznatijih borbi, ujedno njene prve glavne borbe, od koje je prošlo već gotovo pune četiri godine. U prosincu 2016. godine Waterson je predvodila UFC Fight Night u Sacramentu, a njena borba protiv Paige VanZant u tom je trenutno prozvana "najljepšom borbom" u UFC povijesti. To ne treba čuditi, budući da je riječ o uistinu vizualno atraktivnim djevojkama.

No, nije borba bila atraktivna samo na tom polju, nego su fanovi mogli vidjeti i vrlo zanimljiv okršaj u kojem je Waterson prezentirala svoju borilačku potkovanost i kvalitetu. Završila je posao nakon nešto više od tri minute te je izborila borbu za izazivačicu protiv Rose Namajunas. Nije uspjela savladati kasniju prvakinju, kao što niti prošle godine nije uspjela odnijeti pobjedu u borbi za izazivačicu protiv Joanne Jedrzejczyk. Ipak, Michelle se ne predaje i želi još jednu priliku. Za doći do nje, pobjeda protiv Hill joj je imperativ. Ukoliko bude impresivna kao u borbi koju možete pogledati ispod teksta, mogao bi ovo biti dobar vikend za nju.

Linker
19. travanj 2024 09:20