UFC

(VIDEO) Rakić objavio vlog iz Viteza, pogledajte njegov sparing sa Soldićem i dvojicom poznatih teškaša

Roberto Soldić i Aleksandar Rakić

 Screenshot/YouTube (Aleksandar Rakić)
Petoplasirani izazivač UFC-ove poluteške divizije gostovao je u rodnom gradu najboljeg hrvatskog borca

Iz recentnih objava na Instagram profilu Aleksandra Rakića bilo je razvidno da se petoplasirani borac UFC-ove poluteške kategorije nalazi u Bosni i Hercegovini, odnosno u Vitezu, gdje se druži i trenira s Robertom Soldićem. Predmetni "storyji" prikazivali su "Robocopa" i "Rocketa" tijekom treninga i nakon njih, kao i sekvence snimljene tijekom slobodnog vremena, prilikom ispijanja kava, zajedničkih ručkova/večera, vožnje "quadovima" ili penjanja na Vlašić.

Rakić je u petak na svom YouTube kanalu objavio i vlog posvećen upravo dijelu priprema provedenog u Soldićevom rodnom gradu u Središnjoj Bosni, a u 16-minutnom videu faovi imaju priliku malo duže vidjeti ono što su trenutačno najbolji hrvatski i najbolji srpski MMA borac ranije objavljivali na svojim društvenim mrežama. Središnji dio vloga zauzima Rakićev sparing sa Soldićem, odnosno s još dvojicom ONE-ovih boraca, hrvatskim MMA teškašem Martinom Baturom, kao i bosanskohercegovačkim "heavyweight" kikboksačem Ahmedom Krnjićem, te austrijsko-hrvatskim poluteškašem Jurom Jurićem.

Pored napornih treninga i sparinga, borci su, kao što je i uvodno spomenuto, pronašli vremena i za popiti kavu, pojesti bosanske delicije, ali i podružiti i našaliti u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi. Doista je pohvalno vidjeti trenutno dva najistaknutija borca s područja jugoistočne Europe kako međusobno surađuju, a potpomognuti i ostalim značajnim borilačkim imenima iz regije kao što su Krnjić i Batur, a kako je sve skupa izgledalo - pogledajte u videozapisu koji slijedi.

Podsjetimo, Rakić će 26. listopada nastupiti na UFC 308 priredbi u Etihad Areni (Abu Dhabi, Ujedinjeni Arapski Emirati) koju će predvoditi okršaj Ilije Topurije i Maxa Hollowaya, a protivnik srpskom poluteškašu bit će opasni Magomed Ankalaev.

Linker
05. rujan 2024 10:25