UFC

(VIDEO) Rogan: Koliko je Ngannou Stipi 'uzeo karijere' u onom meču?!

Stipe Miočić i Francis Ngannou
 Ilustracija
U najnovijem izdanju popularnog podcasta Joea Rogana, gostovao je UFC veteran Yves Edwards. Dvojac je pretresao mnoge zanimljive i aktualne teme iz svijeta UFC-a i općenito iz svijeta borilačkog sporta.

U jednom trenutku su se osvrnuli na posljednji nastup Francisa Ngannoua. Kamerunac je za samo 71 sekundi nokautirao još jednog UFC velikana u nizu. Ovaj put je njegova žrtva na priredbi u Minneapolisu bio bivši šampion Junior do Santos. Rogan smatra da Kameruncu sada s pravom ponovno pripada pozicija prvog izazivača.

"Francis sada želi priliku ponovno napasti pojas. Ne razumijem zašto mu je ne bi dali!? Sada je ispred nas meč između Stipe i DC-ja. To će pokazati tko je pravi prvak. Hvala bogu da su to organizirali, a ne meč protiv Brocka Lesnara. Da se razumijemo, to bi bilo zabavno. Ja volim Cormiera i volio bih da je zaradio novac, ali mislim da bi poslao Lesnara u drugu dimenziju. Zaradio bi pare, ali realnost je da Stipe pravi meč u ovom trenutku", započeo je Rogan te je nastavio:

"Stipe je najuspješniji UFC teškaš u povijesti. To je borac koji je rekordan broj branio svoju titulu i jedini tip koji je preživio uragan koji se zove Francis Ngannou. On je to jedini uspio, shvatio je kako... Uspio je preživjeti na početku oluju, dobro se branio, udarao ga je u noge, micao se, hrvao. Prvo je trebao izbjeći te udarce..."

Rogan vjeruje da je američko-hrvatski borac ostavio dio sebe u Octagonu za vrijeme UFC-a 220.

"Baš sam razmišljao o tome. Koliko je taj meč uzeo karijere Stipi? Jer iako je pobijedio, kada ga je DC nokautirao s jedim udarcem pomislio sam - 'Vau, Stipe nikada nije tako lagano pao, možda još osjeća posljedice od Ngannoua?'. Naime, to je bilo samo par mjeseci ranije", pita se Rogan.

Čitav segment razgovora Rogana i Edwardsa pogledajte u nastavku:

Linker
26. travanj 2024 11:18