UFC

(VIDEO) Rozenstruik se ispričao za ‘najgori nastup u svojoj karijeri‘

Jairzinho Rozenstruik
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Bigi Boy‘ je u Las Vegasu doživio drugi poraz u svojoj profesionalnoj karijeri

Jairzinho Rozenstruik (11-2) osjetio je potrebu ispričati se svojim fanovima, ne samo zbog poraza, već i zbog jedne vrlo loše izvedbe protiv Ciryla Ganea.

'Bigi Boy' je u Las Vegasu doživio drugi poraz u svojoj profesionalnoj karijeri. Nakon 25 minuta glavne borbe UFC Vegas 20 priredbe pobjeda je jednoglasnom sudačkom odlukom pripala francuskom teškašu.

Iako su ga neki kritizirali, mora se priznati da je Gane odradio jedan vrlo pametan meč. Kontrolirao je događanja s distance, bio precizni i konkretniji te zapravo bez većih problema stigao do osme pobjede iz isto toliko nastupa. S druge strane, kritike upućene surinamskom udaraču sasvim su opravdane. Jairzinho je bio previše rezerviran, slabo se kretao i često bio laka meta za svog suparnika. 'Bigi Boyu' se zapravo najviše zamjera što u trenucima kada je bilo jasno da gubi nije pokušao biti agresivniji i napraviti nešto više za potencijalni preokret.

"Odradio sam borbu koja se nije odvila onako kako sam zamislio. Mišljenja sam da je to najgora izvedba u mojoj karijeri. Bit ću oštar prema sebi. Vratit ću se kući i 'ubiti' u treningu kako bi što spremniji dočekao idući borbu. Poštujem Ciryla, pobijedio je i mogu reći da se radi o sjajnom borcu", rekao je Rozenstruik u svom obraćanju preko Twittera.

Linker
20. travanj 2024 06:16