UFC

(VIDEO) Sean Strickland uperio pištolj u čovjeka: ‘Mislio sam da mi želi ukrasti auto, ali ovo je prava istina!‘

Sean Strickland

 SCREENSHOT/INSTAGRAM/SEAN STRICKLAND
Predvodit će UFC 297 priredbu gdje će prvi put braniti pojas srednje kategorije

UFC prvak u srednjoj kategoriji Sean Strickland u ponedjeljak je objavio video sukoba ispred svoje kuće u Las Vegasu s muškarcem za kojeg je rekao da je počinio obiteljsko zlostavljanje.

Strickland se može vidjeti na video snimkama da upire pištolj u čovjeka čije je lice zamagljeno. Na drugoj snimci se vidi da on i još jedan neidentificirani muškarac progone tog istog čovjeka, kojeg on gurne na tlo i čini se da ga drži na nišanu dok svjetla bljeskaju u pozadini.

Prema Stricklandu, muškarac je bio "pijan, uznemirivao djevojku, zaštitar je to vidio, uskočio je u njegov auto i odvezao se", napisao je u objavi.

"Osiguranje ga je pratilo, udario u rubnik, potpuno mu smrskao gumu, neko vrijeme vozio na felgi, a zatim iskočio i pokušao se sakriti kod moje kuće. Prvo sam mislio da mi krade auto... Na kraju je uhićen.”

UFC-ov prvak srednje kategorije u nedjelju je objavio video sukoba koji prikazuje čovjeka koji tetura na prilazu i izgleda kao da se skriva između dva automobila. Zatim ga se može vidjeti da izlazi na prilaz i čuje se verbalni sukob.

Javno i privatno sučeljavanje nije mu strano. Neposredno prije nego što je objavio svoju stranu sukoba s muškarcem, sukobio se s UFC-ovom zvijezdom velter kategorije Ianom Garryjem preko društvenih mreža zbog njegovih objava o Garryjevoj ženi.

Strickland će prvi put braniti naslov prvaka u srednjoj kategoriji protiv Dricusa Du Plessisa, što će biti glavna borba večeri UFC 297 priredbe 20. siječnja u Torontu.

Linker
26. travanj 2024 12:08