UFC

(VIDEO) Shevchenko oči u oči s izazivačicom koja ju je savladala 2010. godine

Shevchenko vs. Carmouche
 screenshot
U Montevideu su održana prva sučeljavanja za sutrašnji UFC Fight Night 156, predvođen borbom Valentine Shevchenko i Liz Carmouche. Pogledajte kako je izgledalo kad je UFC-ova prvakinja stala preko puta borkinje koja joj je nanijela prvi MMA poraz.

U rujnu 2010. godine, Valentina Shevchenko doživjela je svoj prvi poraz u MMA karijeri. Bolja od nje bila je Liz Carmouche prekidom u drugoj rundi. U međuvremenu se puno toga dogodilo. Carmouche se neuspješno borila za Strikeforce i UFC titulu, dok je jedan neuspješan napad na UFC bantam titulu imala i Shevchenko.

Danas je Shevchenko prvakinja muha kategorije, a Carmouche je borkinja koja se prelaskom u istu preporodila. Tako je došla do napada na titulu koji će se dogoditi sutra u Urugvaju. Velika je to prilika za Liz, ali i za Valentinu da osveti svoj prvi poraz u karijeri. Osim od Carmouche, gubila je tek od Amande Nunes i to dva puta. Mnogi smatraju da bi fenomenalan BJJ Carmouche, vjerojatno najbolji u ženskoj muha kategoriji, mogao predstavljati problem za prvakinju.

Jučer su se po prvi put od te borbe našle licem u lice, tijekom medijskog dana priredbe koju će u Urugvaju predvoditi. Zajedno s njima, sučelili su se svi ostali sudionici glavnog programa. U prvom planu su, osim dvije glavne zvijezde, Mike Perry i Vicente Luque. Pogledajte!

Linker
16. travanj 2024 11:48