UFC

(VIDEO) Sinovi Donalda Trumpa uživo gledali Covingtona, predsjednik mu telefonom čestitao na pobjedi

Colby Covington i Donald Trump
Nije tajna da je Colby Covington veliki pristaša američkog predsjednika Donalda Trumpa. Sinoć su tako Trumpovi sinovi došli u Newark iz prvih redova pratiti njegovu borbu protiv Robbieja Lawlera na UFC on ESPN 5 priredbi, a Covingtonu je kasnije na pobjedi telefonski čestitao i sam predsjednik SAD-a.

Covington obožava Donalda Trumpa i redovito mu daje podršku u svojim javnim nastupima. Predsjednika je i osobno upoznao prije godinu dana kada je posjetio Bijelu Kuću zajedno s šefom UFC-a Danom Whiteom koji je dugogodišnji prijatelj s Trumpom.

Uoči borbe Covington je pozvao Trumpa da ga dođe uživo podržati u Newarku. Predsjednik očito nije mogao prisustvovati eventu, ali su zato umjesto njega u Prudential Center pristigli njegovi sinovi Eric Trump i Donald Trump mlađi koji su uz Octagon pratili borbe.

Nakon uvjerljive pobjede jednoglasnom sudačkom odlukom, Covington je na glavu stavio crvenu šilt kapu s Trumpovim predizbornim sloganom "Učinimo Ameriku ponovno velikom" te se zahvalio članovima prve obitelji u svom intervjuu u kavezu.

Covington je i prije meča dobio podršku od Trumpa koji mu je poslao poruku putem svoje omiljene platforme, Twittera.

"Bori se jako večeras Colby, ti si pravi prvak", napisao je Trump.

UFC-ove kamere su nakon meča uhvatile Covingtona u "backstageu" gdje se susreo s Trumpovim sinovima, a zatim mu je Eric Trump dodao telefon. Na liniji je bio sam predsjednik koji je zatim osobno čestitao velter izazivaču na pobjedi. Snimku razgovora pogledajte u priloženom videu (1:20).

Linker
16. travanj 2024 23:53