UFC

(VIDEO) 'Skidanje kilograma je sr*nje! Osjećam se poput ranjenog vuka!'

Frankie Edgar
Petom epizodom UFC 240 Embeddeda u potpunosti smo se približili priredbi koja će se noćas održati. Pogledajte još jedan uvid u život glavnih zvijezda programa tijekom "Fight weeka", odnosno njegovog samog kraja.

Tijekom "Fight weeka" borcima je najvažnije ostati mirni, koncentrirani, opušteni i fokusirani na skidanje viška kilograma, kao najvažniji proces prije same borbe. Upravo to je u središtu ove epizode, velikim dijelom kroz izjavu Maxa Hollowaya kako su mu tijekom skidanja kilograma pojačana osjetila te da se osjeća poput ranjenog vuka. Tako je na druženju s medijima upitao ima li tamo gdje hrane, budući da ju je predosjetio.

Idući dio ove epizode posvećen je spomenutom medijskom danu i izjavama koje su borci odnosno borkinje dali. Zanimljivo, ovo će do kraja ostati Embedded serijal u kojem su kamere pratile samo četiri borca, odnosno borkinje. Ostatak programa kao da ne postoji.

Na kraju prelazimo na skidanje kilograma. Max Holloway i Felicia Spencer to su odradili kroz lagani trening, dok je Frankie Edgar okružen svojom obitelji, prijateljima i timom u hotelskoj sobi. I on je rekao nešto o skidanju kilograma, dodavši kako ne skida puno pa nije toliko problem. Ne zaboravimo kako se Frankie godinama borio u lakoj kategoriji čija je granica na četiri kilograma više nego ova koju sad mora zadovoljiti.

Linker
20. travanj 2024 09:18