UFC

(VIDEO) Spektakularan doček za Conora u Abu Dhabiju: ‘Ovo je moj otok!‘

Conor McGregor
 screenshot/YouTube
Na UFC-ovom YouTube kanalu krenulo je prikazivanje UFC 257 Embedded serijala

Prva epizoda UFC 257 Embeddeda otvorena je odlaskom Dustina Poiriera u Abu Dhabi te se možemo uvjeriti kakav je bio tretman u zrakoplovu čiji su putnici bili Dana White i ostatak vodstva promocije. Svi su oni doputovali još prije tjedan dana. Ostatak Dustinovog tima, gdje se nalaze i neki borci koji će nastupiti na Fight Islandu, i dalje se nalazio u Las Vegasu te su njih kamere posjetile u četvrtak 14. siječnja. Zajedno s njima doputovat će se i Dustina supruga Jolie.

Michaela Chandlera kamere su posjetile u hotelskoj sobi, gdje se prvobitno nalazio u izolacija, a nakon toga su popratile njegov trening na parkiralištu ispred hotela. Tamo je progovorio i o svojoj obitelji te odluci da on i supruga usvoje svog sina, tamnoputog dječaka.

Na to isto parkiralište jučer je u luksuznoj limuzini, uz posebnu pratnju, došla obitelj McGregor, koja je dobila poseban doček. Odmah u predvorju Conor je dobio personaliziranu najavu, a nakon toga su ga kamere popratile u sobu koja je posebno uređena. Domaćini su se potrudili pripremiti poseban dio sobu za djecu, a Conora je oduševio zid na kojem vise fotografije iz raznih perioda njegove karijere, ali i jedna gdje je na poslu vodoinstalatera, tj. onoga što je radio prije UFC uspjeha.

Dodatak tome svemu Conorova je objava na Instagramu gdje je samo napisao: "Moj otok". Jasno je i to kome su domaćini ovog puta puno toga podredili te tko je dobio najbolji smještaj s najboljim pogledom.

Linker
26. travanj 2024 01:54