UFC

(VIDEO) ‘Starac‘ Volkanovski se vratio! Pogledajte novi urnebesni uradak u kojem ‘Volk‘ igra glavnu ulogu

Alexander Volkanovski u novoj reklami

 Screenshot (youtube, Sportsbet)
Ponajbolji borac u povijesti UFC-ove perolake kategorije nastavlja zbijati šale na račun svojih godina (36)

"Starac Volkanovski" šala je koja je izrodila uoči nastupa Alexandera Volkanovskog na UFC 298 eventu. Bivši prvak UFC-ove perolake kategorije nazivan je "starcem" od strane Ilije Topurije, ali nije se "Volk" uvrijedio.

Zapravo je prihvatio epitet "starca" i počeo se šaliti na svoj račun. Tijekom konferencije za medije, Volkanovski obučen u stilu starijih osoba pravio se da spava i hrče, a u jednom trenutku kada se ustajao sa svog stolca, učinio je to u stilu starijeg čovjeka koji se teško podiže iz sjedećeg položaja.

Snimio je "Volk" i nekoliko reklama u kojima igra ulogu starije osobe, a čini se kako ta priča nije završena. Na YouTube kanalu Sportsbet kladionice osvanuo je novi videouradak iz ovog "serijala". Mjesto radnje je tržnica, a "starac" Volkanovski ovaj put prodaje svoj umak za tjesteninu.

"Trenutno se ne borim i zato radim na svoj drugi posao na lokalnoj tržnici. Volim doći ranije kako bih sve pripremio. Priprema je ključ. Volkov umak, ne može bolje od toga.", govori Volkanovski na početku videa.

Tijekom kompletnog uratka Volkanovski je izrazito humorističan i zanimljiv, a tu je i famozna susjeda Beverly s kojom Volkanovski nikako ne može "na zelenu granu".

Beverly se smjestila odmah pokraj Volkanovskog na tržnici i priprema paellu, poznato španjolsko tradicionalno jelo. Time zapravo aludira na Iliju Topuriju, španjolsko-gruzijskog borca koji je nokautirao Volkanovskog u drugom mjesecu ove godine. Nećemo sve otkrivati jer ćemo vam pokvariti zabavu. Video je ispod teksta, ne sumnjamo da će vas Volkanovski ponovno nasmijati, a nadamo se i njegovom što skorijem povratku u kavez.

Linker
10. listopad 2024 11:46