UFC

(VIDEO) Stipe i Cormier oči u oči po prvi put od prošlogodišnjeg nokauta

Daniel Cormier i Stipe Miočić
UFC je jučer održao konferenciju za medije na kojoj su sudjelovali glavni borci iduće četiri PPV priredbe. Među njima su bili Stipe Miočić i Daniel Cormier koji su stali jedan nasuprot drugog po prvi put nakon 364 dana i one za Miočića nesretne UFC 226 borbe.

Nakon vrlo uzbudljive konferencije za medije, gdje su novinari imali velik broj pitanja, na pozornici su odrađena sučeljavanja. Za sudionike dvije borbe, Frankieja Edgara i Maxa Hollowaya te Roberta Whittakera i Israela Adesanyu bio je to prvi takav susret otkako su njihove borbe dogovorene. Khabib Nurmagomedov i Dustin Poirier susreli su se već prošlog mjeseca u Londonu, no najnapetije bilo je između Daniela Cormiera i Stipe Miočića.

Oni su stali jedan nasuprot drugog po prvi put nakon 364 dana. Zapravo, prvi put su se našli u istoj prostoriji od one večeri kad je Cormier nokautirao Miočića, tim putem postavši UFC-ov svjetski prvak teške kategorije. Puno toga se za to vrijeme dogodilo i očekivalo se kako susret neće biti niti približno topao kao što su bili susreti prije njihove prve borbe. Hladan pogled bio je očekivan, posebno s Miočićeve strane.

Teško je zaključiti puno toga iz ovog prvog sučeljavanja, no kod Stipe Miočića svakako postoji mogućnost da uđe u borbu s previše emocija. On se mora smiriti i biti svjestan kako je ovo tek jedna od borbi koje će odraditi. Zapravo, mora pred sebe staviti težak posao ignoriranja činjenice kako je ovo najvažnija borba njegove karijere.

Pogledajte sva četiri spomenuta sučeljavanja!

Linker
25. travanj 2024 01:57