UFC

(VIDEO) Stipe i Cormier se rukovali u predvorju: 'Stisak mu je jači nego prije!'

Daniel Cormier i Stipe Miočić
 screenshot
Pred nama je četvrta epizoda UFC 241 Embeddeda u kojoj pratimo događaje nakon dolaska svih boraca u hotel. U njegovom predvorju tako su se susreli Daniel Cormier i Stipe Miočić, rukovali se i poželjeli jedan drugom isto.

Epizodu otvara kondicijski trening Cormiera, a izjave daju njegovi treneri. Isti su svjesni kako je Stipe Miočić opasniji nego pri prvoj borbi i kako misli samo o tome na koji način vratiti pojas u svoje vlasništvo. Odmah nakon toga pratimo Miočića pri snimanju najavne izjave, a onda se dogodio najzanimljiviji dio.

Cormier je prolazio predvorjem u kojem se nalazio i Miočić. Prišao mu je i pružio ruku, a jedan su drugom poželjeli istu stvar. "Ostani zdrav do borbe", prvi je rekao Cormier, na što mu je Miočić uzvratio na isti način. Cormier je onda u svojoj hotelskoj sobi svom timu ispričao što se dogodilo, no jedan detalj je posebno zanimljiv.

"Upravo sam se rukovao sa Stipom. Stisak mu je jači nego prošli put. Snažniji je već sad", rekao je DC, na što je Deron Winn dodao kako Stipe ovog puta nije bio prijazan. "Naravno, pa ti si mini ja", rekao mu je Cormier na to.

Do kraja epizode popratili smo Anthonyja Pettisa u avionu, Daniela Cormiera u frizerskom salonu čiji je on osobno vlasnik te Stipu Miočića na treningu u UFC-ovom centru. Sve gore navedeno pogledajte u videu ispod teksta.

Linker
14. travanj 2024 17:55