UFC

(VIDEO) Stipe Miočić najavio povratak svojoj najvećoj zanimaciji

Stipe Miočić
 Instagram
Nakon što je savladao Daniela Cormiera na UFC 241 eventu i time vratio pojas UFC prvaka teške kategorije u svoje vlasništvo, Stipe Miočić odlučio je neko vrijeme uživati u životu. Tako je sad putem Instagrama najavio i povratak svojoj glavnoj zanimaciji, igrama. I pozvao je fanove da ga poprate na Twitch servisu.

Opće je među MMA fanovima poznata informacija kako se Stipe Miočić tijekom prošle godine zaljubio u igre. Tako je s vremenom uredio svoj "man cave", pribavio si najbolju opremu za "gaming", a onda je krenuo i uživo emitirati svoje igranje putem popularnog Twitch servisa. Tijekom priprema za borbu protiv Daniela Cormiera s njega se povukao, ali je sad putem Instagrama najavio svoj povratak.

Stipe je naime napravio trailer najavu za svoj Twitch profil na kojem igra većinom FPS battle royale igre. Kako možemo vidjeti po ovoj najavi, ne drži se samo jedne nego kombinira više njih. No, ono što će mnogima biti puno zanimljive je to što Stipe uz igre emitira i samog sebe. Dakle, tu su sve njegove reakcije, gestikulacije i izjave. Oni koji prate Twitch profile kažu da to može biti vrlo zabavno, a sve je veći broj "gejmera" koji zapravo od emitiranja svog igranja žive. Ukratko, što imaš veći broj followera i pogleda svog kanala, veća je šansa za dobiti sponzora ili za biti jednostavno plaćen po broju pogleda od strane samog servisa.

Što se tiče Stipe, vjerujemo kako je ovo njemu prije svega samo zabava, a zabava je bolja ukoliko imate više pratitelja. S istima igrač ima direktnu interakciju. Tako da, pogledajte trailer i ako vam se svidi ono što vidite, popratite Stipu na njegovom Twitch profilu.

Linker
27. travanj 2024 20:28