UFC

(VIDEO) Toma Aspinalla pitali kako bi prošao u meču protiv Ngannoua, on odgovorio: ‘Francis je strašan čovjek, ali...‘

Tom Aspinall, Francis Ngannou

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia, Richard Sellers/pa Images/profimedia
Gotovo sigurno možemo reći da nažalost nikada nećemo saznati kako bi prošao ovaj meč

Francisa Ngannoua sutra očekuje povratak u MMA. Nakon što je od potpisa za PFL prošlo jako puno vremena, Ngannou će konačno odraditi svoj dio dogovora te će debitirati u organizaciji, a PFL mu je kao prvog protivnika doveo Renana Ferreiru. Bit će ovo uistinu prava borba divova, a sutra u 22:00 sata prema našem vremenu kreće glavni dio ove priredbe.

Dugo se Francis nije borio u kavezu i u malim rukavicama. Posljednji puta to je učinio u prvom mjesecu 2022. godine kada je pobijedio Ciryla Ganea, a nakon toga je uslijedila saga s UFC-om i neslavni rastanak.

Danas u UFC-u postoje imena koja u to vrijeme nisu bila na vrhu, a Tom Aspinall svakako je jedan od njih. Jučer su Aspinalla pitali kako bi on prošao protiv Francisa Ngannoua, a u kratkom videu odgovorio je sljedeće:

‘‘To je dobra borba, to je odlična borba. Uvijek sam bio veliki fan Francisa, njegove priče i svega oko njega. Mislim da je to 50-50 borba da budem iskren, Francis je strašan čovjek, ali mislim da bi moja tehnika presudila. Ali mislim da je to jedna odlična borba‘‘, kratko je odgovorio Aspinall.

Gotovo sigurno možemo reći da nažalost nikada nećemo saznati kako bi prošao ovaj meč. Aspinalla tek sada čeka pohod na ‘‘pravu‘‘ UFC-ovu titulu, dok će Ngannou vjerojatno karijeru završiti u PFL-u. Teško je zamisliti da se Ngannou nakon svega vrati u UFC, a isto tako je teško zamisliti da Aspinall sada napusti sve što je napravio i zaputi se prema PFL-u.

Linker
18. listopad 2024 19:39