UFC

(VIDEO) UFC 242 Fight Motion: Usporene snimke najopakijih udaraca spektakla u Abu Dhabiju

Diego Ferreira vs. Mairbek Taisumov
 screenshot
UFC je na svoj Youtube kanal postavio Fight Motion kompilaciju s UFC 242 priredbe, putem koje možemo još jednom pogledati kako su izgledali i kakav su efekt stvarali najbolji udarci sa subotnje priredbe održane u Abu Dhabiju.

Na priredbi u Emiratima imali smo priliku vidjeti dva izuzetno atraktivna nokauta koji su našli mjesto u ovoj kompilaciji, a njihovi su autori Ottman Azaitar i Muslim Salikhov. Tu je i sjajna akcija iz neizvjesne borbe Joanne Calderwood i Andree Lee, kao i nekoliko fenomenalno izvedenih udaraca Carlosa Diega Ferreire, kojima je zaustavio opakog Mairbeka Taisumova. Islam Makhachev dominantno je savladao Davija Ramosa pa je i on ovdje zasluženo našao svoje mjesto.

Naravno, ono glavno i svima najzanimljivije dogodilo se u glavne dvije borbe, koje su zapravo dobile najviše prostora u ovoj kompilaciji. Riječ je o borbi Paula Feldera i Edsona Barboze, koja je po mnogima iznenađujuće otišla na stranu Feldera, a možemo vidjeti i najzanimljivije detalje borbe Khabiba Nurmagomedova i Dustina Poiriera.

Linker
14. travanj 2024 18:59