UFC

(VIDEO) UFC 257 Countdown: Ušli smo u veliki UFC tjedan, pogledajte najavu za spektakl

Conor McGregor i Dustin Poirier
 screenshot/YouTube
23. siječnja rezerviran je za spektakl s Conorom McGregorom i Dustinom Poirierom u glavnim ulogama

Kao i na početku svakog tjedna koji donosi veliku priredbu najveće svjetske MMA promocije, i u ovaj tjedan ulazimo s velikom sadržajnom "Countdown" najavom nadolazeće UFC-ove pay-per-view priredbe. Ovog puta se radi o UFC 257, trećoj PPV priredbi koja će se održati na Fight Islandu. Ovog puta u velikoj Etihad dvorani i uz prisutnu publiku.

Naravno, rijetko koga trebamo posebno upoznavati s činjenicom kako će priredbu predvoditi revanš borbe Conora McGregora i Dustina Poiriera. Šest i pol godina nakon uvjerljive McGregorove pobjede, iz vremena dok su obojica bili dijelom perolake kategorije, ovog puta uz ulog borbe za titulu prvaka lake kategorije. Irac će ovim putem pokušati dokazati kako je ono tada viđeno zapravo realno stanje stvari, dok će "Diamond" imati zadaću dokazati suprotno, odnosno potvrditi kako je izvukao pouku, skupio potrebno iskustvo i da je spreman još jednom krenuti u napad na tron.

Sjajna najava upoznaje nas s cijelom pozadinom oko prve borbe, ali i s pričom koja stoji iza ove. U već standardno briljantnoj "Countdown" maniri ispričana je priča o povratku najpopularnijeg borca u MMA povijesti, ali i o njegovom protivniku koji također ima sjajnu pozadinu vrijednu boljeg upoznavanja.

Ako Khabib Nurmagomedov sve ne iznenadi i odluči se vratiti te braniti titulu prvaka, upravo bi pobjednik sunaslovne borbe ove priredbe mogao biti protivnik pobjedniku glavne. Michael Chandler došao je iz Bellatora sa šampionskim ambicijama, a sad kad je napokon ugovorio borbu mu je cilj iste odmah potvrditi. Dan Hooker ima ambiciju spriječiti ga i vratiti se tamo gdje je bio prije poraza od Poiriera, koji je doživio nakon pet rundi fantastične borbe održane u ljeto prošle godine, također na Fight Islandu.

I njihov Countdown jako dobro otkriva cijelu priču te pokazuju koliko su i ova dva borca zapravo zanimljive individue i izvan MMA borilišta, u kojem sjajno rade ono što najbolje znaju.

Linker
25. travanj 2024 12:20