UFC

(VIDEO) UFC 270 nije prošao bez incidenata: Pogledajte kako je Don Frye udario gledatelja u lice

Don Frye

 Martin Sloan/Avalon/Profimedia
Legendarni MMA borac sukobio se s jednim od gledatelja, a sve je zabilježeno snimkom

UFC 270 priredba ponudila je niz zanimljivh mečeva. Francis Ngannou pokazao je veliku srčanost obranivši pojas prvaka teške kategorije. Ciryl Gane pružio je dobre dvije runde, ali preostale tri otišle su na stranu prvaka. Brandon Moreno u tijesnoj borbi izgubio je pojas prvaka muha kategorije, a Deiveson Figueiredo ponovno je vladar te kategorije.

Ostatak programa također je ponudio dobre mečeve, a čini se kako uzbuđenja, ali nažalost i nasilja, nije izostalo niti na tribinama. Naime, kultni MMA borac Don Frye (20-9-1, 1 NC), fizički se sukobio s jednim od gledatelja u Honda Center dvorani u Anaheimu.

TMZ Sports došao je u posjed snimke na kojoj je vidljivo kako Frye i zasad nepoznata osoba vode verbalnu raspravu. Međutim, nakon nekoliko trenutka, Don Frye udario je gledatelja u lice, a nije poznato čime je isprovociran cijeli sukob. Brzo su akteri sukoba razdvojeni, a Frye je samo nastavio ići do svog mjesta.

Nikakve optužnice nisu trenutno podnesene protiv 56-godišnjeg Fryea, odnosno, čini se da zasad nije prijavljen policiji. Možda je nepoznati akter zapravo isključivi krivac za sukob i stoga se nije odlučio na nikakve dodatne korake. Međutim, to ćemo tek saznati u narednim danima.

Što se Fryea tiče, on je svoj posljednji profesionalni MMA meč, odradio još 2011. godine. Ruben Villareal nokautirao ga je u prvoj rundi, nanijevši mu drugi poraz zaredom. Frye je 2009. godine izgubio od Davea Hermana, također nokautom u prvoj rundi. Bili su to jasni znaci da su njegovi najbolji dani iza njega.

Ipak, zagriženi MMA fanovi uvijek će ga pamtiti po nastupima na ranim izdanjima UFC priredbi, ali i brojnim ratovima koje je pružio unutar Prideova ringa. Borba s Yoshihirom Takayamom obišla je svijet, a snimke otvorenih, bespoštednih razmjena iz tog meča, poznate su i onima koji nisu zagriženi MMA fanovi. Što se sve događalo u tom meču, pogledajte u videu pri dnu teksta.

Linker
23. travanj 2024 18:33