UFC

(VIDEO) UFC 292 ‘Countdown‘: Tri su meča uvrštena u najavu novog PPV eventa, pogledajte cijelu epizodu na dnu članka

Aljamain Sterling

 SCREENSHOT (YOUTUBE, UFC)
U igri su dvije borbe za pojas

Ostalo je još samo nekoliko dana do nove UFC-ove PPV priredbe. Riječ je UFC-u 292 koji će se održati u Bostonu u subotu, 19. kolovoza, a očekuju nas i dvije borbe za pojas.

U glavnoj borbi večeri Aljamain Sterling brani svoj pojas bantam kategorije te se vraća u oktogon prvi put nakon što je svladao bivšeg prvaka Henryja Cejuda, a protivnik će mu biti Sean O‘ Malley koji napada pojas nakon najveće pobjede u karijeri protiv Petra Yana. Sunaslovna borba večeri donosi nam borbu za pojas slamka kategorije, a prvakinja Zhang Weili branit će svoju titulu protiv Amande Lemos.

Osim toga, očekuju nas i još neke potencijalno zanimljive borbe, poput one Iana Garryja i Neila Magnyja koji je uletio u cijelu priču prije par dana nakon što se ozlijedio Geoff Neal, tu je i povratak Codyja Garbrandta, Marlona Vere i Pedra Munhoza, a očekuje nas i borba Chrisa Weidmana i Brada Tavaresa.

Upravo ta potonja borba, zajedno s dvije za pojas uvrštena je u epizodu UFC "Countdowna" za ovaj event. UFC ‘‘Countdown‘‘ uvijek je najbolji način za ući u ‘‘fight week‘‘ uoči velikog eventa, a kompletnu epizodu ‘‘Countdowna‘‘ možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
28. travanj 2024 07:36