UFC

(VIDEO) UFC objavio kandidate za nokaut godine: Pogledajte i glasajte za svog favorita

Williams vs. Alhassan
 screenshot/YouTube
Četiri sjajna borca nominirani su za autora najboljeg nokauta u UFC Octagonu unutar 2020. godine

Nakon što je 2020. godina u UFC-u zaključena s 41 odrađenom priredbom, promocija je odlučila još jednom nagraditi one najbolje. Prva kategorija u kojoj će to napraviti je ona za najbolji nokaut godine, a odabrana su četiri kandidata.

Sva četiri nokauta u ovoj kategoriji dogodili su se u post-lockout fazi, a među njima se nalaze tri borca koji su upravo u tom razdoblju izgradili svoje ime te potvrdili potencijal i jedan borac koji je napravio veliki povratak u borilački vrh.

Prvi od njih je Cody Garbrandt i njegov fantastični nokaut protiv Raphaela Assuncaoa s UFC 250 priredbe u lipnju. Cody se tako vratio nakon niza od tri poraza, a UFC mu je na račun ove pobjede odmah namjeravao dati priliku napasti titulu muha kategorije. Ipak, COVID-19 oboljenje ga je u tome spriječilo. Spektakularan potez, do sada neviđen u povijesti UFC-a, desetog je dana listopada upisao Joaquin Buckley.

Khaos Williams svoju je nominaciju izborio 14. studenog, kad je savladao Abdula Razaka Alhassana, čime je postao prvi čovjek u povijesti UFC-a koji je prve dvije borbe u promociji završio unutar pola minute. Posljednja nominacija dolazi Kevinu Hollandu koji je na UFC 256 priredbi upisao svoju petu pobjedu u sedam i pol mjeseci razmaka i svakako najveću u karijeri. Riječ je o nokautu protiv Jacarea Souze.

Mi smo ispod teksta postavili YouTube objavu radi bolje kvalitete zapisa, a glasovati možete ispod objave na Twitteru. Za glasati imate još jedan dan. Ipak, ovdje je pobjednik bio vrlo jasan već i prije početka glasovanja, zar ne?

Linker
26. travanj 2024 23:02