UFC

(VIDEO) UFC-ov borac izazivao zgodnu reporterku na 2na1 borbu. Pogledajte kako je prošao!

Elle Wagman, Grant Dawson i Laura Sanko
 Instagram
UFC-ov borac perolake kategorije protiv jedne bivše i jedne aktualne borkinje atom kategorije? Moguće je, budući da se u tome odlučio okušati Grant Dawson. Naravno, riječ je o grapplingu, a protivnice su mu bile UFC-ova reporterka Laura Sanko i njegova djevojka Elle Wagman.

25-godišnji Grant Dawson (14-1, 2-0 UFC) jedan je od najtalentiranijih boraca perolake kategorije na svijetu. Član je Glory MMA & Fitness dvorane u Missouriju, s Jamesom Krauseom, Zak Cummingsom, Megan Anderson, ali također i UFC reporterkom Laurom Sanko te svojom djevojkom, MMA borkinjom, grapplericom i trenericom, Elle Wagman.

Upravo s dvije posljednje spomenuta Dawson se odlučio okušati u grappling borbi dva na jedan. Naravno, kad se tako nešto zanimljivo događa, potrebno je i dokumentirati. Na kraju je nastao u MMA zajednici izuzetno viralan video na kojem možemo vidjeti kako je to izgledalo, tko je stvorio prednost, ali i kako se jedan borac može snaći kad mu prijetnja dolazi s dvije različite strane.

Dawson je inače trebao nastupiti na UFC 246 priredbi gdje je imao ugovorenu borbu protiv Chasa Skellyja. Borba je na kraju bila otkazana samo četiri dana prije održavanja i to zbog njegovih problema s licencom. Ista je ponovno ugovorena za UFC Fight Night 169 koji se 29. veljače održava u Norfolku. Što se tiče Sanko, popularna UFC-ova reporterka prije je bila aktivna MMA borkinja, no odradila je tek jednu profesionalnu borbu i to na Invicta 4 priredbi, 2013. godine, kad je upisala pobjedu. Kao amaterska ostvarila je četiri pobjede i jedan poraz. Što se tiče Wagman, ona je profesionalna MMA borkinja koja je u dosadašnjoj karijeri upisala šest pobjede i tri poraza.

Linker
23. travanj 2024 09:21