UFC

(VIDEO) UFC se pohvalio najboljim nokautom i najvećim iznenađenjem u povijesti organizacije!

 Screenshot (YouTube)
UFC je na svom službenom Instagramu objavio dva video isječka te vas pita: Jesu li ovo najbolji nokaut i najveće iznenađenje u UFC povijesti?! Radi se o prekidu Yaira Rodrigueza u meču s Korean Zombiejem i nokautu Chrisa Weidmana koji je uspio šokirati svijeti i pobijediti tada se činilo nepobjedivog Andersona Silvu!

Sve se to događa ususret nadolazećem snažnom "ESPN 6" eventu koji predvodi bivši prvak Weidman i "contender" u poluteškoj kategoriji Dominick Reyes. U sunaslovnoj borbi nas očekuju Yair Rodriguez i Jeremy Stephens.

Podsjetimo kako je Weidman do pobjede krijere stigao 6. srpnja 2013. godine na UFC-u 162. Da se nije radilo tek o "lucky punchu", Amerikanac je dokazao u ponovljenom meču. Tada je slavio protiv brazilskog velikana na UFC-u 168 tehničkim nokautom nakon što je Silvi pukla potkoljenica.

Rodriguez i Stephens su se trebali međusobno sudariti prije manje od mjesec dana na priredbi koju su predvodili. No, meč je trajao tek 15 sekundi prije nego što je Meksikanac upiknuo Stephensa u oko što je uzrokovalo prekid. Rodriguez je do nokauta godine (2018.) stigao u studenom prošle godine kada je doslovno u posljednjoj sekundi pete runde nokautirao korejskog borca udarcem kakav MMA javnost nije imala prilike vidjeti do sada.

Ova dva povijesna poteza možete pogledati u nastavku:


Linker
19. travanj 2024 20:37