UFC

(VIDEO) UFC vas poziva da odaberete 'submission' godine

Maia vs. Askren i Mitchell vs. Sayles
 screenshot
UFC je na svom Facebooku postavio glasovanje za najbolji 'submission' godine, a ponudili su ih upravo četiri. Khabibova obrana titule, Demian Maia gdje šalje Bena Askrena na spavanje, fenomenalan zahvat Marlona Moraesa ili 'twister' Brycea Mitchella? Izbor je na vama!

Najbolja svjetska MMA promocija odlučila je u suradnji s vjernim fanovima odabrati pojedinačne nagrade za najbolja postignuća i poteze u protekloj godini. U svakoj kategoriji ponudit će po četiri izbora, a ovog puta na redu su najbolji načini prisiljavanja na predaju tj. submissioni.

Prvi potez koji je UFC ovdje ponudio je gušenje kojim je Khabib Nurmagomedov savladao Dustina Poiriera. UFC-ov prvak lake kategorije time je obranio naslov prvaka, a to mu je ujedno bila jedina borba u 2019. godini. Ponuđeno je i sjajno gušenje kojim je Demian Maia uspavao Bena Askrena, kao i zahvat Marlona Moraesa kojim je dobio borbu protiv Raphaela Assuncaoa.

Posljednji, a trenutno i vodeći potez je malo umjetničko djelo Brycea Mitchella. Mladi američki borac uspio je zatvoriti tek drugi "twister" u UFC povijesti, a njegova žrtva bio je Matt Sayles.

Ispod teksta se nalazi video, a ukoliko ovdje ne dobijete ponudu za glasovanje, pokušajte isti otvoriti putem službene Facebook stranice UFC-a.

Linker
03. svibanj 2024 19:16