UFC

(VIDEO) UFD-ov Abus Magomedov sinoć je u UFC debiju nokautirao protivnika za samo 19 sekundi

Abus Magomedov vs. Dustin Stoltzfus 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Poslao i snažnu poruku prvaku

UFD-ov borac Abus Magomedov dugo je čekao na svoj UFC debi. Imao je tu problema s vizom i raznih drugih poteškoća koje su ga sprečavale da debitira u najjačoj organizaciji. No, kad je to učinio, učinio je to u velikom stilu jer je za samo 19 sekundi nokautirao protivnika.

Abus se u svom debiju borio protiv Dustina Stoltzfusa, a samo 19 sekundi je bilo dovoljno da ga riješi i na najbolji mogući način započne svoj put na najvećoj sceni. Odličnim ‘front kickom‘ je pogodio protivnika kojeg je tom prilikom jako uzdrmao nakon čega se Stoltzfus povukao do žice te je Magomedov dovršio borbu.

‘‘Uništio bih ga u hrvanju… Mi znamo kako uništiti tog tipa‘‘, rekao je Abus nakon borbe referirajući se na prvaka Israela Adesanyu.

Inače, Abus je u UFC-u trebao debitirati još u dvanaestom mjesecu prošle godine, no zbog navedenih problema je bio prisiljen otkazati nekoliko puta. Skoro je Abus i ovog puta ‘ostao kratak‘ jer je njegov originalni protivnik Makhmud Muradov otkazao borbu, no Stoltzfus je uskočio na ‘short notice‘ te je ipak spasio borbu.

Bila je ovo treća uzastopna pobjeda za odličnog borca iz UFD gyma, koji je u posljednjem nastupu prije ovog ‘ugušio‘ Cezaryja Kesika na KSW-u, a 2018. je čak bio finalist PFL-ovog turnira.

Bio je ovo savršen debi za ovog odličnog borca srednje kategorije, za kojeg ne sumnjamo da su velike stvari tek ispred njega.

Video nokauta pogledajte ovdje:

Linker
20. travanj 2024 04:43