UFC

(VIDEO) Vettori u predvorju hotela napao protivnika zbog otkazane borbe: 'Kujo, pripremao sam se pet mjeseci!'

 screenshot
Nakon što je njihova borba otkazana i neće se održati večeras na UFC Fight Nightu u Jacksonvilleu, Marvin Vettori je u predvorju hotela napao svog nesuđenog protivnika Karla Robersona, kojem su liječnici zabranili večerašnji nastup. Talijan je u potpunosti izgubio kontrolu, počeo ga vrijeđati te zvati da se bore istog trenutka.

Robersonu su liječnici u Jacksonvilleu danas zabranili nastup i on nije mogao ništa protiv toga. Tijelo mu se previše potrošilo skidanjem kilograma, koje je na kraju osim toga bilo neuspješno te je jučer na vaganje došao s viškom kilograma. No, nalazi koje su mu napravili u bolnici bili su takvi da su liječnici smatrali da nije sigurno pustiti ga u Octagon.

Iako to zapravo nije Robersonova odluka, Vettori je jednostavno poludio. Talijan je već ostao bez borbe na otkazanom Fight Nightu u Londonu, a sad je ostao i bez ove na koju je doputovao, skinuo kilograme i probudio se zadovoljan jer se danas trebao boriti. Već jučer kod sučeljavanja pokazuje je koliko je motiviran, a taj fokus zadržao je i nakon što je borba otkazana.

Naime, nakon što se pojavila vijest da se neće boriti, Robersona je sreo u predvorju hotela, došao do njega i započeo sukob koji je zahvaljujući brzoj reakciji ostao verbalan. Zapravo, bio je to monolog bijesnog Vettorija koji je sa suzama u očima vikao prema Robersonu dok su ga osiguranje hotela i kolega borac, Beneil Dariush, pokušavali smiriti i maknuti s lica mjesta.

"Hajdemo se boriti. Izgledaš kao da se možeš boriti pa hajde, kujo jedna. Pet mjeseci sam se pripremao, pet mjeseci. Hajdemo se onda boriti ovdje, borimo se sada", ponavljao je Vettori na sav glas, dok su ga pokušavali bezuspješno smiriti. Roberson je ostao s članovima svog tima bez komentara. Snimku Vettorijevog ispada objavio je njegov nutricionist.

26-godišnji Talijan inače je vrlo temperamentan borac, a sad je "pukao" iz čistih frustracija što je ostao bez borbe u kojoj bi ga pobjeda možda uvela i u Top 15 srednje kategorije. Inače, on je na glasu kao borac koji je pružio najbolji otpor trenutnom prvaku Israelu Adesanyi. Njih dvojica borili su se u travnju 2018. godine, a Nigerijac je slavio podijeljenom odlukom sudaca. Vettori je nakon toga nastupio tek dva puta, upisavši dvije pobjede. S nizom od dvije pobjede je u ovu borbu trebao ući i njegov protivnik.

Linker
21. srpanj 2024 20:58