UFC

(VIDEO) Wonderboyu Thompsonu dodijeljen 'NMF' pojas

Stephen Thompson
 screenshot
Jedna šaljiva prepiska prije UFC 244 priredbe postala je stvarnost. Stephen Thompson i službeno je postao najfiniji tj. najugodniji tip u UFC-u, a njegov 'NMF' pojas dodijeljen mu je od strane Ariela Helwanija.

Bivši dvostruki izazivač za titulu prvaka UFC-ove velter kategorije bio je Helwanijev gost u studiju, kad je ovaj u jednom trenutku najavio iznenađenje. Upitao je Wonderboya zna li išta o tome što će se dogoditi, na što je ovaj rekao kako ne zna. Nakon toga je Helwani ispod stola izvadio pojas koji je Wonderboyu dodijelio njegov menadžerski tim. Riječ je o NMF pojasu koji su dali izraditi samo za njega.

Podsjećamo, ideja NMF pojasa došla je nakon što su se Wonderboy i Max Holloway krenuli šaliti na račun BMF pojasa za koji su se Jorge Masvidal i Nate Diaz borili na UFC 244 priredbi. Zapravo je Wonderboy, koji se na istoj priredbi borio protiv Vicentea Luquea, tražio taj pojas kao nagradu za tu borbu, no onda se ubacio Holloway kao puno bolji izbor.

Wonderboy je na UFC 244 upisao pobjedu, a mjesec i pol dana kasnije došla je spomenuta nagrada. NMF znači nicest mofo. Mofo zapravo znači mothe***cker, ali u jednoj blažoj verziji, što svakako u potpunosti pristaje osobi poput Thompsona. Helwani je dodao da on to apsolutno zaslužuje jer je nenormalno draga osoba.

Thompson, koji je pobjedom nad Luqueom prekinuo negativni niz te se trenutno nalazi na osmoj poziciji ljestvice izazivača velter kategorije, nije mogao sakriti svoje oduševljenje. Sve to možete vidjeti u videu ispod teksta.

Linker
13. travanj 2024 16:49