UFC

(VIDEO) Za manje od mjesec dana stiže nova serija u kojoj glume legende MMA-a, pogledajte trailer!

GSP i Jon Jones

 Jon Kopaloff/Getty Images/Profimedia; Patrick T. Fallon/Afp/Profimedia
U traileru se, osim UFC-a, prikazuju i druge borilačke promocije poput KSW-a i Ares FC-a

Ljubitelji MMA-a će uskoro moći uživati u novoj seriji.

U petak je Netflix objavio trailer za svoju nadolazeću dramsku seriju o MMA-u pod nazivom "Kavez" (The Cage). U seriji glumi MMA legenda i bivši dvostruki UFC prvak St-Pierre, a pojavljuju se i aktualne UFC zvijezde Jon Jones i Ciryl Gane.

St-Pierre je na svom X (Twitter) profilu objavio trailer i napisao:

"Oduševljen sam što napokon mogu podijeliti s vama projekt na kojem smo strastveno radili s nevjerojatno talentiranim timom! Unijeli smo srce i dušu u ovo, i uskoro je vrijeme da ga otkrijemo svijetu! Ostanite u toku!!!"

Serija "The Cage" prati Melvina Boomera u ulozi "Taylora", talentiranog francuskog borca koji sanja o tome da postane zvijezda u svijetu slobodne borbe, s ciljem da se jednog dana natječe u najpoznatijoj promociji na svijetu - UFC-u. Na putu prema vrhu suočava se s teškim izazovima, onima unutar borilišta, ali i izvan njega.

U traileru se uz UFC mogu vidjeti i još dvije MMA organizacije, a to su poljska promocija KSW te francuski Ares FC.

Ova nova dramska serija premijerno će se prikazati 8. studenog i ekskluzivno će biti dostupna na Netflixu. S obzirom da u njoj uloge imaju prave legende MMA-a, ne sumnjamo da će ljubitelji borilačkog sporta uživati gledajući ‘‘The Cage‘‘.

Linker
15. listopad 2024 17:00