UFC

(VIDEO) Žestoko prvo sučeljavanje Volkanovskog i Ortege, padale su teške riječi

Alexander Volkanovski i Brian Ortega
 screenshot (YouTube, UFC)
UFC je po prvi put sučelio sudionike tri glavne UFC 266 borbe

Iako mnogima UFC 266 priredba sama po sebe ne djeluje suviše uzbudljivo, svatko tko malo bolje poznaje ovaj sport zna koliko toga se može vidjeti ovog vikenda u Las Vegasu. Čak i kad stavimo sa strane sunaslovnu borbu, u kojoj bi sve osim još jedne uvjerljive i dominantne pobjede Valentine Shevchenko bilo veliko iznenađenje, ne možemo ne očekivati puno od glavne borbe priredbe. Isto tako, intrigantno je što ne znamo što očekivati od borbe Nicka Diaza i Robbieja Lawlera, revanšu nakon čak 17 godina.

Uzbuđenje oko glavne borbe vjerojatno se povećava svakim susretom Alexandera Volkanovskog i Briana Ortege. Njihovi različiti karakteri doveli su do netrpeljivosti još tijekom snimanja posljednje The Ultimate Fighter sezone, a sad jednostavno kulminiraju. Prvo sučeljavanje nakon završetka snimanja tako je prošlo uz vrlo visoke tenzije.

Volkanovski se dobrano frustriran pa tako nije mogao prestati govoriti, a u prvi plan stavio je Orteginu doping povijest. Ona zapravo nije dugačka, postoji tek jedan pad na steroide iz 2014. godine, no to je nešto čega se australski borac ovim putem uhvatio. Tvrdi kako je tek nedavno saznao za to te kako mu je Brian od tada dodatno pao u očima. I zadovoljan je što svoju međusobnu netrpeljivost imaju priliku riješiti u Octagonu. I uz to naravno jako dobro zaraditi.

Pokraj ovog sučeljavanja, preostala dva nisu ostavila neki jači dojam, no svakako ih sve vrijedi pogledati. Za to je tu video podijeljen na dnu teksta. Pogledajte ga i pripremio se za ono što slijedi u noći sa subote na nedjelju.

Linker
26. travanj 2024 07:03