UFC

Volkanovski najavio prelazak u laku kategoriju i napad na pojas: ‘Oliveira je bio na rubu poraza u svim dosadašnjim borbama‘

Alexander Volkanovski i Charles Oliveira

Smatra kako Oliveira neće imati odgovor na njegov stil

Alexander Volkanovski smatra kako je u perolakoj kategoriji učinio dovoljno, te se nada da će nakon potencijalne pobjede nad Maxom Hollowayjom otići u laku kategoriju i izazvati Oliveiru. Volaknovski i Holloway će se po treći puta boriti sljedeći vikend, 2. srpnja (sedmi mjesec).

''Govorio sam već kako je ova treća borba protiv Maxa velika. Nakon ove ću raditi svoje stvari. Tako ću skupiti vremena da dobijem barem jednu priliku da dobijem taj status dvostrukog prvaka. To je ono što želim, to planiram i to ću učiniti'', rekao je Volkanovski na UFC 276 press konferenciji.

Volkanovski (24-1) u Octagonu drži savršen omjer od 11-0. Čak dvije pobjede od toga su pobjede odlukom nad Hollowayjom, iako se i danas raspravlja o tom UFC 251 gdje se mnogi ne slažu da je na tom eventu Alexander pobijedio Maxa.

''Kad gledam Oliveiru, on je opasan borac. Opasan je, puno ljudi ga voli gledati i pruža atraktivne borbe. Mađutim, dokazao je i da ga se može pobijediti, dokazao je to u zadnjih nekoliko borbi. Iako su bile uzbudljive, u svakoj od njih je bio na rubu poraza. Ja mu neću davati prilike, pogodit ću ga jako, a kad pogodim, nema prilika za povratak'', zaključio je.

Svi ćemo se složiti da bi ovo bila jako uzbudljiva borba, ali prvo trebamo pričekati sljedeći vikend i vidjeti ishod trećeg meča protiv 'Blessed-a'.

Linker
19. travanj 2024 07:51