UFC

Volkanovski otkrio svog favorita između Oliveire i Makhacheva: ‘Bila bi to veća borba za mene‘

Alexander Volkanovski

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Pobjednik će biti njegov potencijalni sljedeći protivnik

Prvak perolake kategorije i jedan od najboljih ‘pound-for-pound‘ boraca Alexander Volkanovski otkrio je svog favorita u nadolazećem meču za titulu prvaka u lakoj kategoriji između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva.

Titula u lakoj kategoriji trenutno je upražnjena i UFC 280 je priredba na kojoj će se to promijeniti – u glavnoj borbi večeri suočit će se Oliveira i Makhachev te će jedan od njih zasjesti na tron. Volkanovski je već ranije najavio prelazak u laku kategoriju i napad na pojas, a protiv koga bi to htio je otkrio:

‘‘Na kraju dana, ja samo želim pojas. Što vi mislite koja bi bila veća borba? Ja mislim da bo protiv Charlesa Oliveire bila definitivno veća. Mislim da ima jako puno ‘hypea‘ oko njega. Znamo da bi to bila uzbudljiva borba, a on je isto uzbudljiv za gledati. Postoji razlog za to‘‘, rekao je Volkanovski u ‘The MMA Houru‘.

‘‘Naravno, ovo nije napad na njega. Imam puno poštovanja prema njemu, ali ja mislim da puno ljudi ignorira činjenicu da on prima puno štete. On gubi dobar dio svih ovih velikih borbi, ali da, upravo zbog toga je zabavan. Ja želim velike borbe, a Charles je sigurno velika borba za mene‘‘, zaključio je.

Na kraju je istaknuo da bi se borio i protiv Islama ukoliko osvoji pojas, ali da navija za Oliveiru i da smatra da je u tom trenutku to veća borba za njega.

Linker
26. travanj 2024 23:05