UFC

White napokon otkrio hoće li kazniti Jonesa

Jon Jones i Dana White
 screenshot/YouTube
Napokon smo saznali hoće li Jon Jones snositi ikakve posljedice od strane svog poslodavca, odnosno hoće li biti kažnjen zbog svog posljednjeg incidenta.

UFC u posljednje vrijeme baš nije imao previše vremena baviti se Jonom Jonesom. Oni su radili na povratku aktivnom održavanju priredbi te im posljednji incident prvaka poluteške kategorije nije ulazio u prioritete. A čini se kako neće niti sad. Iako mnogi vjeruju da bi Jones trebao biti kažnjen na prigodan način, tako nešto će vjerojatno izostati. To je potvrdio i sam Dana White.

"Nismo razgovarali otkako se to dogodilo, no nadam se da će se boriti kasnije ove godine", rekao je White brazilskom Combateu, da bi se onda okrenuo kazni za Jonesa od strane UFC-a:

"S moje strane neće za njega biti nikakvih penala."

Ovako nešto bilo je i za očekivati. Jonesu se incident dogodio u trenucima kad je ostavljao dojam kako se napokon smirio, a olakotna okolnost mu je svakako to što ovog puta nitko drugi nije snosio posljedice. Također, Jones je surađivao s policijom i dobrovoljno se prepustio čitavom procesu.

Jonesove iduća borba trebala bi biti protiv Jana Blachowicza ili Dominicka Reyesa. On je sam izjavio kako u ovom trenutku preferira Poljaka, no Reyes ne odustaje, a UFC inače osluškuje želje fana kojih veliki broj smatra kako bi se prvo trebao dogoditi revanš vrlo neizvjesne borbe iz veljače.

Linker
19. svibanj 2024 05:27