UFC

White otkrio da je Khabib već sada 'težak' više od 50 milijuna dolara!

Khabib Nurmagomedov
 Screenshot (Instagram)
Čak 100 milijuna dolara želi otac UFC prvaka Khabiba Nurmagomedova za revanš njegovog sina i Conora McGregora, što je plan UFC-a i predsjednika Dane Whitea. Pitanje koje se postavlja glasi - je li to cifra koju je elitna svjetska MMA promocija spremna iskrcati za meč McGregor vs. Nurmagomedov II?

Nakon što je njihov prvi obračun iz 2018. zaradio rekordan novac, a nakon rekordne prodaje PPV prijenosa, jasno je zašto se UFC-u žuri s drugim dvobojem čim je McGregor uhvatio prvu pobjedu nakon tri godine posta. I sami su svjesni da je prilika tu, a kada će se ponoviti, to s "Notornim" Ircem nitko zapravo ne može znati.

Upitan o tome je li zahtjev od 100 milijuna dolara zapravo odbijenica iz Khabibovog tima, White u intervjuu za MMAJunkie daje drugčije razmišljanje.

"Realnost glasi da Khabib nikada do sada nije odbio borbu - nikada! Khabib nije borac koji odbija borbe! To jednostavno nije njegov stil. On mrzi Conora McGregora, a Conor McGregor mrzi njega. Svaki put kada pričaju jedan o drugome, znate kako to završi", odgovara predsjednik promocije.

White je pritom otkrio zanimljiv podatak. Rus je prema njemu već sada težak više od 50 milijuna dolara.

"Svi pričaju o tome koliko je bogat Conor McGregor. I Khabib je bogat. I Khabib ima novca kao i on. Khabib ima veliku količinu novca. Kada govorim o količini, vjerujem da je težak više od 50 milijuna dolara", zaključio je White.

Dakako, najveći dio tog bogatstva dagestanski je prvak zaradio iz meča s McGregorom. No, popularnost na društvenim mrežama i općenita ljubav islamskog svijeta prema ovom sjajnom borcu mu je osigurala bogate izvore financiranja pa se više nikada vjerojatno ne mora brinuti za egzistenciju. Nedavno je u svom Dagestanu otvorio modernu dvoranu u kojoj će odgajati nove generacije ruskih MMA boraca. Vjerojatno zato i zahtjev Abdulmanapa Nurmagomedova za honorarom od 100 milijuna dolara.

Linker
06. svibanj 2024 21:21