UFC

Whittaker smatra da je Aspinall ‘noćna mora‘ za Blaydesa: ‘Curtis mu na nogama ne može ništa, a neće ga ni srušiti‘

Tom Aspinall i Curtis Blaydes

 Screenshot (youtube, Ufc)
Aspinall je u ovoj borbi svakako favorit, no kako je i Whittaker rekao, Blaydes također posjeduje kvalitete koje se ne smiju zanemariti

S razlogom je Tom Aspinall trenutno privremeni teškaški prvak u UFC-u. Fenomenalan je to borac koji pripada novoj generaciji teškaša, a na njegove nastupe je uistinu teško ostati ravnodušan. Ovog vikenda imat će priliku po prvi puta obraniti svoj privremeni pojas, a Curtis Blaydes će mu stajati na putu.

Jedan od onih koji su veliki fanovi Aspinalla i njegovog stila, jest svakako Robert Whittaker. Iako je priznao kako voli i Baydesa, jučer je rekao kako je ipak Aspinall nešto posebno, te da će Blaydesu biti jako teško nositi se s njim:

‘‘Ja sam veliki fan Curtisa Blaydesa. Veliki sam fan njegovih borbi, on je jedan od onih boraca za koje ne vidim kako može izgubiti protiv ostalih teškaša. Biti tako velik tip, s tako elitnim hrvanjem i kardiom, to je fenomenalno. On izgubi jedino kada ga netko uhvati s nečim, pomalo je predvidiv‘‘, rekao je Whittaker u MMArcade Podcastu.

‘‘Međutim, veliki sam fan Aspinalla i kako se on kreće. Mislim da će činjenica da se tako lagano kreće, a jako udara u tako sporoj kategoriji stvoriti jako puno problema Blaydesu. Teško je srušiti nekoga tko je tako lagan na nogama. Pogotovo kada te taj netko može nokautirati. Ovo će biti noćna mora za Blaydesa, a ne može Aspinallu ništa ni na nogama‘‘, dodao je.

Aspinall je u ovoj borbi svakako favorit, no kako je i Whittaker rekao, Blaydes također posjeduje kvalitete koje se ne smiju zanemariti. U noći sa subote na nedjelju ćemo saznati tko je bolji, iako većina više vjeruje Aspinallu.

Linker
03. rujan 2024 08:45